frankrijk

Een verhuizing is het proces waarbij iemand of iets van de ene locatie naar een andere locatie wordt verplaatst. Dit kan zowel binnen een stad als tussen steden of zelfs landen plaatsvinden. Verhuizingen kunnen complex zijn en vereisen veel voorbereiding en planning.

Er zijn veel verschillende soorten verhuizingen, waaronder het verhuizen van een huis of appartement, het verhuizen van bedrijfsruimte, en zelfs het verhuizen van een gezin met kinderen en huisdieren.

Bij een verhuizing zijn er veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden, zoals het inpakken van de spullen, het regelen van vervoer, het opzeggen van contracten en het opnieuw aansluiten van diensten op de nieuwe locatie. Het is daarom belangrijk om voldoende tijd uit te trekken om alles goed te plannen en te coördineren.

Er zijn ook verschillende manieren om een verhuizing uit te voeren, waaronder het zelf doen van de verhuizing of het inhuren van een verhuisbedrijf zoals Di.On. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan de verhuizing een stuk gemakkelijker en stressvrijer maken, omdat ze beschikken over de juiste middelen en expertise om de verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen.

Ongeacht de manier waarop de verhuizing wordt uitgevoerd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle spullen veilig worden vervoerd en aangekomen op de nieuwe locatie in goede staat. Di.On is in staat uw spullen veilig van a naar b te brengen, zij doen dit zowel nationaal als internationaal.

Service op maat

Service op maat! Di.On geeft uw service met een glimlach.

Klantenservice

U staat centraal in onze dienstverlening. Di.On vormt de verbinding.

Oplossingsgericht

Wij denken graag met u mee en creëren voor iedere uitdaging een oplossing.

Samenwerking

Zowel in huis als in Europa staan we voor samenwerking, zowel met u als binnen ons netwerk.

Wat onze klanten zeggen

Thomas Verburg
Thomas Verburg
2023-11-18
Heel fijn contact gehad met Dion!
Elise Seibert
Elise Seibert
2023-08-18
Ze hebben onze verhuizing naar Zuid-Frankrijk erg goed en professioneel verzorgt, met een goede prijs. Het huis leegtrekken ging erg vlot en op bestemming ging da vrachtwagen ook goed leeg. We zouden ze aan iedereen aanraden.
Astrid C
Astrid C
2023-08-02
We zijn vandaag verhuisd naar Pergola door Verhuisbedrijf Di-on uit Wijchen. Di-on heeft onze inboedel opgehaald uit onze opslag, terwijl wij al in Italië waren, dat is allemaal vlekkeloos verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden, ook tijdens de rit naar Italië. Onze ervaring is zeer positief; goede communicatie, goede prijs, komt afspraken na, zeer professioneel en klantvriendelijk!!
Sander Van Den Brink
Sander Van Den Brink
2023-05-17
Top bedrijf
N Enders
N Enders
2023-05-03
Duidelijke communicatie Top service paar uurtjes langer is geen probleem
Ingrid van Londen
Ingrid van Londen
2023-04-13
Een echte aanrader. Beter dan ik ooit had durven bedenken. Prijs kwaliteit verhouding gewoonweg de beste. Professioneel team, keiharde werkers met hart voor hetgeen ze doen. Er wordt met je meegedacht en geven advies waar nodig. Kortom, als ik ooit nog verhuis, dan is er voor mij maar 1 bedrijf die het mag doen: Di.On verhuizingen !!!!
Stefan Tichelaar
Stefan Tichelaar
2023-03-15
Kleine klus, maar goed en heel snel geholpen
Mike Krenzien
Mike Krenzien
2023-03-09
Wir haben einen mit Di.On einen Umzug durchgeführt, und alles verlief super! Von Anfang an haben wir uns gut betreut gefühlt und unsere Möbel sind sicher transportiert worden. Wer ein professionelles Umzugsunternehmen sucht, wird hier garantiert fündig!
Roy Derks
Roy Derks
2023-02-24
Met de handen in het haar zat ik toen mijn nieuwe wandkoeling werd gebracht. Hoe krijg ik deze van de pallet af? Er was weinig tijd en na vele pogingen heb ik Di-on gebeld. Binnen een uur stonden er vakbekwame mensen op de stoep en deze hebben de klus vakkundig geklaard voor me. Super snel en erg vriendelijk geholpen! Een aanrader als je er niet meer uit komt dus !
Peter van Hal
Peter van Hal
2023-02-15
Dit bedrijf heeft oog voor de klant, voor detail, en voor een marktconforme prijs. Vooraf neemt het bedrijf alles op, en weet wat er verwacht wordt door de klant en in samenspraak met de klant. Hierdoor verloopt alles op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Onze verhuizing is snel, netjes en adequaat verlopen en is het aan te prijzen als bedrijf.
×