Nationaal Verhuizen

Nationaal verhuizen is het proces van het verplaatsen van uw spullen van de ene locatie naar een andere binnen hetzelfde land. Het is een veelvoorkomend type verhuizing en vereist nog steeds veel voorbereiding en planning. Di.On neemt u graag alles uit handen!

Bij een nationaal verhuizing is het belangrijk om een ​​grondige inventaris te maken van uw spullen en te bepalen welke items moeten worden verhuisd en welke items achtergelaten kunnen worden. Het is ook belangrijk om te bepalen welke verpakkingsmaterialen u nodig heeft en om uw spullen zorgvuldig in te pakken om te voorkomen dat ze beschadigd raken tijdens de verhuizing. Di.On beschikt over een breed scala aan verpakkings matrialen.

Di.On Zorgt ervoor dat uw spullen op een veilige en efficiënte manier van de ene locatie naar de andere kan verplaast worden.
Een goed verhuisbedrijf moet ook uw verhuisplanning en coördinatie volledig uit handen nemen en u helpen bij het regelen van eventuele aanvullende diensten, zoals het opslaan van uw spullen, het verzenden van spullen naar een nieuwe locatie en het inrichten van uw nieuwe woning.
In het algemeen is nationaal verhuizen een uitdaging, maar het kan een soepele en stressvrije ervaring zijn met de juiste hulp en voorbereiding.
Di.On Uw Partner in Nationaal verhuizen.

Waarom Di.On als verhuizer voor u?

 • Centrale ligging
 • Ervaren verhuizers
 • Flexibele werkwijze
 • Professioneel verhuismateriaal
 • Klantgerichte service
 • Maatwerk

Bij een nationale verhuizing kun je aan de volgende zaken denken:

 1. Voorbereiding: Maak een verhuisplan en bepaal hoeveel verhuisdozen en verpakkingsmateriaal je nodig hebt. Overweeg ook om hulp in te huren van een verhuisbedrijf.

 2. Verzekeringen: Controleer of je verzekerd bent voor verhuizen en of je wellicht extra verzekering nodig hebt.

 3. Adreswijziging: Vergeet niet om je adreswijziging door te geven aan je werkgever, bank, verzekeraar, en andere instanties die belangrijk zijn.

 4. Inventariseer je bezittingen: Maak een lijst van al je spullen en beslis welke spullen je meeneemt en welke je achterlaat.

 5. Verpakken: Begin op tijd met het verpakken van je spullen en maak duidelijke etiketten voor elke doos.

 6. Transport: Overweeg of je zelf verhuisdozen en spullen wilt vervoeren of dat je Di.On wilt inhuren.

 7. Inrichten: Bedenk hoe je je nieuwe huis wilt inrichten en welke meubels en spullen je nodig hebt.

 8. Nieuwe buurt verkennen: Neem de tijd om je nieuwe buurt te verkennen en leer buren en omgeving kennen.

Houd er rekening mee dat iedere verhuizing uniek is en je specifieke aandachtspunten kunt hebben, dus aarzel niet om hulp te vragen als je dat nodig hebt!

Di.On Uw Partner in Nationaal verhuizen.

Hulp nodig bij de voorbereiding?
Kijk bij Tips en Ondersteuning
 • Checklist instanties en adreswijzigingen
 • Tips voor het inpakken
 • Lijst verpakkingsmaterialen
 • Volume calculator
 • Waar ik rekening mee moet houden tijdens de verhuizing

 

Wat onze klanten zeggen

Thomas Verburg
Thomas Verburg
2023-11-18
Heel fijn contact gehad met Dion!
Elise Seibert
Elise Seibert
2023-08-18
Ze hebben onze verhuizing naar Zuid-Frankrijk erg goed en professioneel verzorgt, met een goede prijs. Het huis leegtrekken ging erg vlot en op bestemming ging da vrachtwagen ook goed leeg. We zouden ze aan iedereen aanraden.
Astrid C
Astrid C
2023-08-02
We zijn vandaag verhuisd naar Pergola door Verhuisbedrijf Di-on uit Wijchen. Di-on heeft onze inboedel opgehaald uit onze opslag, terwijl wij al in Italië waren, dat is allemaal vlekkeloos verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden, ook tijdens de rit naar Italië. Onze ervaring is zeer positief; goede communicatie, goede prijs, komt afspraken na, zeer professioneel en klantvriendelijk!!
Sander Van Den Brink
Sander Van Den Brink
2023-05-17
Top bedrijf
N Enders
N Enders
2023-05-03
Duidelijke communicatie Top service paar uurtjes langer is geen probleem
Ingrid van Londen
Ingrid van Londen
2023-04-13
Een echte aanrader. Beter dan ik ooit had durven bedenken. Prijs kwaliteit verhouding gewoonweg de beste. Professioneel team, keiharde werkers met hart voor hetgeen ze doen. Er wordt met je meegedacht en geven advies waar nodig. Kortom, als ik ooit nog verhuis, dan is er voor mij maar 1 bedrijf die het mag doen: Di.On verhuizingen !!!!
Stefan Tichelaar
Stefan Tichelaar
2023-03-15
Kleine klus, maar goed en heel snel geholpen
Mike Krenzien
Mike Krenzien
2023-03-09
Wir haben einen mit Di.On einen Umzug durchgeführt, und alles verlief super! Von Anfang an haben wir uns gut betreut gefühlt und unsere Möbel sind sicher transportiert worden. Wer ein professionelles Umzugsunternehmen sucht, wird hier garantiert fündig!
Roy Derks
Roy Derks
2023-02-24
Met de handen in het haar zat ik toen mijn nieuwe wandkoeling werd gebracht. Hoe krijg ik deze van de pallet af? Er was weinig tijd en na vele pogingen heb ik Di-on gebeld. Binnen een uur stonden er vakbekwame mensen op de stoep en deze hebben de klus vakkundig geklaard voor me. Super snel en erg vriendelijk geholpen! Een aanrader als je er niet meer uit komt dus !
Peter van Hal
Peter van Hal
2023-02-15
Dit bedrijf heeft oog voor de klant, voor detail, en voor een marktconforme prijs. Vooraf neemt het bedrijf alles op, en weet wat er verwacht wordt door de klant en in samenspraak met de klant. Hierdoor verloopt alles op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Onze verhuizing is snel, netjes en adequaat verlopen en is het aan te prijzen als bedrijf.
×