Verpakkingen en materialen

Verhuizingen vereisen veel planning en voorbereiding, en een belangrijk onderdeel daarvan is het kiezen van de juiste verpakkingen en materialen. Hieronder volgen enkele factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij het kiezen van verhuismaterialen:

  • Sterkte en bescherming: Zorg ervoor dat de verpakkingen sterk genoeg zijn om uw spullen te beschermen tijdens de verhuizing. Dit betekent dat u kwaliteitsmaterialen zoals stevige doosjes, bubbelfolie, en verhuisband moet gebruiken.
  • Grösse van de verpakking: Zorg ervoor dat u de juiste grootte verpakkingen heeft voor uw spullen, zodat u geen te veel verpakkingsmateriaal nodig heeft en de spullen niet los rond kunnen schudden in de doosjes.
  • Labelen: Label elke doos zodat u weet wat erin zit en waar het naartoe moet worden verplaatst in het nieuwe huis.
  • Milieuvriendelijke opties: Overweeg milieuvriendelijke verhuisopties zoals gebruikte doosjes in plaats van nieuwe en herbruikbare verpakkingsmaterialen in plaats van wegwerpmaterialen.
  • Kosten: Overweeg de kosten van verhuismaterialen en probeer een evenwicht te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

In het algemeen is het aan te raden om tijdig te beginnen met het verzamelen van verhuismaterialen en om samen te werken met een verhuisbedrijf dat u kan helpen bij het bepalen van de juiste materialen en verpakkingen voor uw specifieke verhuisbehoefte. Bij Di.On kunt u ook terecht voor het aanschaffen van verpakking materialen of voor aanhanger verhuur.

 

Hulp nodig bij de voorbereiding?
Kijk bij Tips en Ondersteuning
  • Checklist instanties en adreswijzigingen
  • Tips voor het inpakken
  • Lijst verpakkingsmaterialen
  • Volume calculator
  • Waar ik rekening mee moet houden tijdens de verhuizing

 

Wat onze klanten zeggen

Thomas Verburg
Thomas Verburg
2023-11-18
Heel fijn contact gehad met Dion!
Elise Seibert
Elise Seibert
2023-08-18
Ze hebben onze verhuizing naar Zuid-Frankrijk erg goed en professioneel verzorgt, met een goede prijs. Het huis leegtrekken ging erg vlot en op bestemming ging da vrachtwagen ook goed leeg. We zouden ze aan iedereen aanraden.
Astrid C
Astrid C
2023-08-02
We zijn vandaag verhuisd naar Pergola door Verhuisbedrijf Di-on uit Wijchen. Di-on heeft onze inboedel opgehaald uit onze opslag, terwijl wij al in Italië waren, dat is allemaal vlekkeloos verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden, ook tijdens de rit naar Italië. Onze ervaring is zeer positief; goede communicatie, goede prijs, komt afspraken na, zeer professioneel en klantvriendelijk!!
Sander Van Den Brink
Sander Van Den Brink
2023-05-17
Top bedrijf
N Enders
N Enders
2023-05-03
Duidelijke communicatie Top service paar uurtjes langer is geen probleem
Ingrid van Londen
Ingrid van Londen
2023-04-13
Een echte aanrader. Beter dan ik ooit had durven bedenken. Prijs kwaliteit verhouding gewoonweg de beste. Professioneel team, keiharde werkers met hart voor hetgeen ze doen. Er wordt met je meegedacht en geven advies waar nodig. Kortom, als ik ooit nog verhuis, dan is er voor mij maar 1 bedrijf die het mag doen: Di.On verhuizingen !!!!
Stefan Tichelaar
Stefan Tichelaar
2023-03-15
Kleine klus, maar goed en heel snel geholpen
Mike Krenzien
Mike Krenzien
2023-03-09
Wir haben einen mit Di.On einen Umzug durchgeführt, und alles verlief super! Von Anfang an haben wir uns gut betreut gefühlt und unsere Möbel sind sicher transportiert worden. Wer ein professionelles Umzugsunternehmen sucht, wird hier garantiert fündig!
Roy Derks
Roy Derks
2023-02-24
Met de handen in het haar zat ik toen mijn nieuwe wandkoeling werd gebracht. Hoe krijg ik deze van de pallet af? Er was weinig tijd en na vele pogingen heb ik Di-on gebeld. Binnen een uur stonden er vakbekwame mensen op de stoep en deze hebben de klus vakkundig geklaard voor me. Super snel en erg vriendelijk geholpen! Een aanrader als je er niet meer uit komt dus !
Peter van Hal
Peter van Hal
2023-02-15
Dit bedrijf heeft oog voor de klant, voor detail, en voor een marktconforme prijs. Vooraf neemt het bedrijf alles op, en weet wat er verwacht wordt door de klant en in samenspraak met de klant. Hierdoor verloopt alles op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Onze verhuizing is snel, netjes en adequaat verlopen en is het aan te prijzen als bedrijf.
×