Helping hands

‘Een handje helpen’ is een term die we allemaal kennen. En een stukje service die we niet onderschatten. Een verhuizing moeten pauzeren of uitstellen omdat toch blijkt dat de agenda niet helemaal klopte is vervelend. En soms is er gewoon een ‘helping hand’ nodig met het in elkaar zetten van meubels, of het ophalen en wegbrengen van meubels die voor een prikkie van een tweedehands markt afkomen.

Hieronder staan enkele diensten die een Di.On verhuisbedrijf als Helping Hands aan kan bieden:

  • Verpakking en inpakken van spullen: Hulp bij het verpakken en inpakken van spullen, zodat ze veilig en efficiënt kunnen worden vervoerd naar de nieuwe locatie.
  • Transport van spullen: Verhuisbedrijven kunnen uw spullen vervoeren van de oude locatie naar de nieuwe locatie, inclusief het laden en lossen van de spullen van de vervoersmiddelen.
  • Montage en demontage van meubels: Hulp bij het demonteren en opnieuw monteren van meubels en andere grote spullen tijdens de verhuizing.
    Inrichting van de
  • nieuwe woning: Verhuisbedrijven kunnen u bijstaan bij het inrichten van de nieuwe woning, zodat u zich snel thuis voelt.
    Opslag: Verhuisbedrijven kunnen ook korte- of langdurige opslag aanbieden voor spullen die tijdelijk niet in de nieuwe woning kunnen worden opgeslagen.

Di.On kan aan al uw specifieke behoeften en wensen voldoen. Overweegt u de diensten die Di.On aanbiedt. onze prijzen, de reputatie van het bedrijf en de wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Het punt is dat we allemaal wel eens een handje hulp kunnen gebruiken, en aangezien ontzorgen voor ons een belangrijk doel is, kunt u hiervoor dan ook altijd even aankloppen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd naar wat er mogelijk is? Neem contact op met onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Wat onze klanten zeggen

Thomas Verburg
Thomas Verburg
2023-11-18
Heel fijn contact gehad met Dion!
Elise Seibert
Elise Seibert
2023-08-18
Ze hebben onze verhuizing naar Zuid-Frankrijk erg goed en professioneel verzorgt, met een goede prijs. Het huis leegtrekken ging erg vlot en op bestemming ging da vrachtwagen ook goed leeg. We zouden ze aan iedereen aanraden.
Astrid C
Astrid C
2023-08-02
We zijn vandaag verhuisd naar Pergola door Verhuisbedrijf Di-on uit Wijchen. Di-on heeft onze inboedel opgehaald uit onze opslag, terwijl wij al in Italië waren, dat is allemaal vlekkeloos verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden, ook tijdens de rit naar Italië. Onze ervaring is zeer positief; goede communicatie, goede prijs, komt afspraken na, zeer professioneel en klantvriendelijk!!
Sander Van Den Brink
Sander Van Den Brink
2023-05-17
Top bedrijf
N Enders
N Enders
2023-05-03
Duidelijke communicatie Top service paar uurtjes langer is geen probleem
Ingrid van Londen
Ingrid van Londen
2023-04-13
Een echte aanrader. Beter dan ik ooit had durven bedenken. Prijs kwaliteit verhouding gewoonweg de beste. Professioneel team, keiharde werkers met hart voor hetgeen ze doen. Er wordt met je meegedacht en geven advies waar nodig. Kortom, als ik ooit nog verhuis, dan is er voor mij maar 1 bedrijf die het mag doen: Di.On verhuizingen !!!!
Stefan Tichelaar
Stefan Tichelaar
2023-03-15
Kleine klus, maar goed en heel snel geholpen
Mike Krenzien
Mike Krenzien
2023-03-09
Wir haben einen mit Di.On einen Umzug durchgeführt, und alles verlief super! Von Anfang an haben wir uns gut betreut gefühlt und unsere Möbel sind sicher transportiert worden. Wer ein professionelles Umzugsunternehmen sucht, wird hier garantiert fündig!
Roy Derks
Roy Derks
2023-02-24
Met de handen in het haar zat ik toen mijn nieuwe wandkoeling werd gebracht. Hoe krijg ik deze van de pallet af? Er was weinig tijd en na vele pogingen heb ik Di-on gebeld. Binnen een uur stonden er vakbekwame mensen op de stoep en deze hebben de klus vakkundig geklaard voor me. Super snel en erg vriendelijk geholpen! Een aanrader als je er niet meer uit komt dus !
Peter van Hal
Peter van Hal
2023-02-15
Dit bedrijf heeft oog voor de klant, voor detail, en voor een marktconforme prijs. Vooraf neemt het bedrijf alles op, en weet wat er verwacht wordt door de klant en in samenspraak met de klant. Hierdoor verloopt alles op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Onze verhuizing is snel, netjes en adequaat verlopen en is het aan te prijzen als bedrijf.
×