Sponsor van AVW Atletiek Wijchen
Previous slide
Next slide

Di.On is verheugd om een trotse sponsor te zijn van Atletiek Vereniging AVW Wijchen! verbonden door de kracht van beweging! Wij juichen de atleten toe die zich met toewijding inzetten voor hun passie op het atletiekveld.

Bij Di.On begrijpen we de waarde van doorzettingsvermogen, teamwork en het streven naar persoonlijke records. Net zoals onze vrachtwagens soepel over de wegen glijden, zo zien we ook atleten van AVW hun eigen pad banen naar succes.

Of het nu sprinten is voor de finishlijn, over horden springen of lange afstanden afleggen, we geloven in de kracht van beweging en de impact van sport op individuen en gemeenschappen. Di.On is er trots op een steentje bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van AVW, waar prestaties worden gevierd en grenzen worden verlegd.

Als uw transportpartner en supporter op de zijlijn wensen we AVW-atleten succes op elk sportief pad dat ze kiezen. Samen bouwen we aan een toekomst vol energie, passie en overwinningen. Di.On en AVW, een dynamische samenwerking die bewijst dat kracht en doorzettingsvermogen de basis vormen voor succes op en naast het atletiekveld! 

Wil je het bericht delen?
× App met Di.On