Bella

James

Welkom bij Di.On Verhuizingen en Transport, waar we met trots onze nieuwste aanwinst aan u presenteren! We breiden ons wagenpark uit met de indrukwekkende DAF XF 106 (James), een krachtige toevoeging die onze aanwezigheid zowel nationaal als internationaal versterkt. Overal waar u kijkt, zult u ons nu tegenkomen op de wegen.

Heeft u ons gespot? Aarzel niet om een foto te maken! Wij waarderen uw betrokkenheid en zullen uw foto’s met trots delen op onze websites. Di.On is niet zomaar een transportbedrijf; we zijn een gemeenschap van enthousiaste professionals.

Op dit moment beschikken we over een gevarieerd wagenpark van 3 vrachtwagens, 2 bussen en aanhangwagens, en we zijn vastbesloten om service te bieden die de verwachtingen overtreft. Of het nu gaat om een soepele verhuizing of het vervoeren van kostbare vracht, wij staan volledig tot uw dienst.

Overweegt u een samenwerking voor uw bedrijf of een aanstaande verhuizing? Onze planning staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 06-34573149 (Rick).

Di.On Verhuizingen en Transport staat bekend om service op maat, zowel nationaal als internationaal. Geen uitdaging is te groot voor ons toegewijde team. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij al uw transportbehoeften.

Wil je het bericht delen?
× App met Di.On